29 maj 2011 - mot Gotland



Hejdå på er!
Nu sticker jag iväg till Gotland med min klass!
Vi kommer säkert att få det skit kul!
Jag lovar att blogga så fort jag kommer till Dalarna, vilket är på onsdag morgon. Då kommer ni att då se alla bilder från Gotland och mitt liv från Dalarna! :D Hörs sen!

Grönt



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Jag är så himla peppad alltså! Det är redan imorgon, som vi ska åka på klassresa! Och det ska bli så kul! Men jag vågar inte sova med någon av mina klasskompisar, dom kommer bara att lägga grädde i handen på en och tjittla en under näsan, och nypa en i fötterna, hålla för näsan när man ligger och sover, och sätta lingfingret i ett glas vatten, så att man kissar på sig O.S.V. Men jag får väl försöka hitta något sätt, så  jag slipper bli så kallad "Prankad" VILKET JAG INTE VILL BLI! Men nu ska jag fortsätta packa!

Sommar sirenér



Hello!
Vad gör ni?
Jag har kollat på TV ett tag. Det blir allt mer molnigt ute, och det kommer troligen att börja regna snart. Men då kan man ju bli ganska så glad när man går ut och kollar i trädgården, och hittar en massa sirenér överallt. Här hemma hos mig, har vi vita, rosa och mörklila. Det brukar ju finnas lite honung i dom ibland, en fråga då: är det bara jag som brukar gå fram och suga ut honungen? Eller xD Men nu ska jag gå ut med kameran en stund! Hörs sen!

Första jobbet!



Hade tänkt att berätta lite om mitt lilla jobb jag fick på festivalen.
Iallafall när jag fotade Emilia och hennes Hip-Hop gäng, hade hon berättat innan, för sin lärare att jag skulle ha med mig kameran, och hennes lärare tyckte att det var väldigt bra, och hon ville att jag skulle skicka bilderna till henne, vilket jag har gjort, och dom bilderna kommer komma upp på deras hemsida.
Får dock inget betalt... tror jag iallafall xD Men det är ju bra marknadsföring! :D Nu måste jag gå ses!

28 maj 2011



Godmorgon allihopa!
Hur har ni det?
Hemma hos mig har jag det bra! Vädret idag är lite växlande molnighet. Men jag får göra det bästa av dagen iallafall. Ska berätta lite om ett litet jobb som jag har fått, det är absolut inge märkvärdigt! Men ni får höra om det sen. Och sen lovar jag att ni ska få se en mängd bilder på Andreas Weise som jag har sagt att ni ska få! Har inte riktigt haft tid att arbeta med dom bilderna, men dom kommer under dagen! :D
Hörs snart igen! Vakna till nu, så att ni är pigga för denna dag!

Goodbye for Tonight!



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Jag sitter och kollar på Big Brother det är reklam nu, men det är så sjukt kul med alla dessa freezningar. Och när Peter och Christian lurar dom andra!
Men nu säger jag godnatt! :D Sov gott!

Lonley road



Vad föredrar ni? Svart eller vit?
Hej igen!
Jag har haft ganska mycket att göra dom senaste dagarna, så jag har inte hunnit blogga lika mycket. Men det ska det bli ändring på nu! Nu har jag gjort mitt sista prov, som sagt och jag har inget mera pluggande.
Imorgon kommer jag blogga lite mera eftersom det är helg. Men på söndag, kanske jag bara hinner slänga in ett inlägg på morgonen. Jag ska nämnligen åka till Gotland på klassresa, och jag skulle inte ha någon tid att blogga därifrån. Direkt efter det, åker jag till Dalarna <3 Men då har mamma gjort i ordning datorn, med sladdarn, och då kommer jag visa bilder från Dalarna när jag är där, och alla bilder från Gotland! :D

Fredag!



Hej allihopa!
Vad gör ni? Hur mår ni? Förlåt att jag inte bloggat på en lång stund nu! Men det har varit glapp på min data!
Men jag har vart hemma ett tag nu, men jag blir så jäkla förbannad på vädret! Det går från sol till regn och moln hela tiden! Jag bli så irriterad! Hoppas att det bli bättre väder imorgon! Och jag hoppas att det blir bra väder på klassresan! Men jag ska blogga snart igen! Då ska ni få se fler bilder på bl.a annat från festivalen, och en massa annat, och fototips! :D

27 maj 2011



God morgon allihopa!
Har ni sovit gott?
Jag vaknade för ungefär en timme sedan, väldigt tidigt och ändå har jag sovmorgon, men man blir van vid en viss tid! Solen är inte framme än heller. Undra vart den tig vägen??
Den kanske kommer fram sen. Lite senare ska ni få se några flera bilder från festivalen, där jag kollade på Andreas Weise. Så höll era ögon öppna! ^^ Hörs sen!

Festivalen!


Emilia och hennes Hip Hop gäng! :D Emilia är den som står upp till höger i blå tröja!

Andreás Weise! :D

Hip Hop dansen! :D

Hej allihopa!
Vad gör ni? Hur mår ni?
Jag kom precis hem från festivalen, som jag spenderade med, Alicia, Markus, Linn och Emilia i centrum. Jag kollade på när Emilia och hennes dansgrupp dansade Hip Hop!
Dom var asduktiga! Har en massa bilder på dom, och såklart på Andreas Weise! ;) Fotade honom när han var uppe på scenen! Kommer visa flera bilder imorgon! Har sovmorgon imr bitti, så det kommer det att bli något liet inlägg! :) Hörs sen!

Happy!



Hej allesammans!
Vad gör ni? Hur mår ni? :)
Om en halvtimme ska jag sticka ner till parken och träffa alla. Sen ska vi gå till centrum och kolla på festivalen. Ska bli kul! Men jag är lite osäker på om jag ska ta med mig min kamera.
Vill jäte gärna ha med den, men jag vill inte att den ska bli snodd eller något, och det är ju verkligen lätt hänt.
Speciellt i en stor folkmassa med en massa människor.
Men min kompis ville ju så gärna att jag skulel ta kort på henne när hon dansade Hip-Hop, så jag får väl ta med den! :)

26 maj 2011



Hej allihopa!
Hur mår ni?
Kom nyss hem från skolan. Har haft gympa. Det var kul, men varmt! Har även haft mitt sista prov för terminen! Det var i geografi och jag fick alla rätt! Så jag är nöjd.
Men ikväll ska jag och mina kompisar gå på festival. Min kompis ska bland annat dansa Hip-Hop! 
Sen kommer Andreas Weise dit tror jag. Ska nog kolla på honom lite också.
Hörs sen!


Tiden tickar på



Hej allihopa!
Vad gör ni? Hur mår ni?
Jag mår bra, men jag är trött! Men jag måste plugga vidare, men ikväll ska jag gå och kolla på mina kompisars musikal som dom ska ha på sin skola.
Ska bli kul! Dom är så duktiga så! Men jag kommer nog komma in med ett litet fototips ikväll igen!
Sista bilden, har jag råredigerat! xD Haha, tog den bara i kurvor, men jag har gjort lite ljus och kontrast på en annan bild! Som ni ska få se sen!

The Rainbow



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Jag lovade som sagt er att visa regnbågsbilderna som jag tog igår!
Regnbågen var verkligen ovanligt skarp igår, för att vara regnbågen, eller vad jag ska säga?!
Men den var jätte fin iallafall, och jag försökte göra det bästa av mina vinklar, för det var lite svårt att hitta en bra vinkel. Men det funkade. Men nu måste jag plugga gärnet! :D

25 maj 2011



Godmorgon allihopa!
Har ni sovit gott?
Jag sov en stock inatt! Snart ska jag bege mig till skolan. Där ska jag ha lite små lektioner och sen plugga. Måste blir klar med min korg på slöjden idag!
Men när jag kommer hem, ska jag visa er alla regnbågsbilder som jag tog igår! :D Håll ögonen öppna!

Before & After


BEFORE!                                     AFTER!
Hej allihopa!
Vad gör ni? Hur mår ni?
Jag har gjort en liten Before & After bild.
Har gjort om den i ljus och kontrast OFC! :) Och sen har jag använt mig av kurvor. Det gör så att bilden får ännu mera kontrast efter man använt den i ljus och kontrast! Sen ger det också en lite klarare bakgrund.
Om ni tittar på båda bilderna, ser Before bilden grå och tråkig ut! Nästa svart & vit!
Vilka program brukar ni redigera i? :)


24 maj 2011



Hej allihopa!
Hur är vädret hos er?
Här hemma hos mig varierar det mellan regn och sol hela tiden och även båda samtidigt!
Så regnbågen, har kommit fram! Har självklart sprungit ut som en liten unge i trädgården och fotat, jag och min kamera var som småbarn i en godisaffär! Ska visa bilder när jag har laddat över dom! Men nu ska jag fortsätta att redigera bilder! Hörs sen!

Min favorit plats på jorden!!



Här är min abslouta älskling// favoritplats på hela jorden! <3
I Dalarna, där jag har mitt underbara landställe, finns det en liten sjö, som omges av dalar, skogar, bäckar, floder, åar och lugna grusvägar! Och mitt i allt ihop, ligger det en fin sjö!
Den heter BRASJÖN! <3
Och jag älskar denna platsen! Det är så lugnt och skönt, och man kan känna friden, när man sitter vid kanten, här är en plats, där man kan glömma bort alla sina problem och bara känna lugnet!
Har många mera bilder som jag tänkte visa sen! Kolla bilderna och känn friden! :D

Vatten & Skog!


PORTRÄTT TIPS!
Om man vill fota porträtt i en fin miljö, som ger fina bakgrunder, är skogen det perfekta stället!
Det gör så att bakgrunden blir otroligt fin, och det finns lite mindre solljus, vilket gör att det funkar väldigt bra för kontrasterna i ansiktet!
Ex: Man kan luta sig mot ett träd och få till en fin bild, men trädtopparna ovh himlen i bakgrunden, om man väljer att rikta kameran lite uppåt! Eller sätta sig ner i blåbärsriset och fåt till dom gröna buskarna som bakgrund!

Även vattnet passar bra som både porträtt fotografering och modell fotografering!
Man kan välja att fota lite mera modellaktiga fotograferingar vid vattmet, vilket också ger fina bakgrunder!

Ett bra ställe för modellfoto!
På bilden med stenarna och vattnet, kan man vara riktigt kreativ med en modell! Man kan få modellen att smälta in och få det att se riktigt bra ut!
Hoppas att ni har fått lite inspiration! Ha det bra! :D

Pluggandets kraft!



Hej allihopa!
Vad gör ni? Och framfrö allt! Hur mår ni? Hoppas att ni har haft en lika härlig helg som jag har haft!
Ville som sagt blogga från Dalarna, men dom höll ju på med någon mast, så det fanns ingen teckning!
Men nästa gång ska det bli bloggning LIVE! :D
Idag hade jag mitt geografi referat! Det ska så bra så! Men tror dock inte att jag får MVG! Men, men!
Ska komma med ett lite fototips sen, om miljöer för modell fotografering! Och för porträtt fototgrafering! :D
Håll ögonen öppna! Hörs snart!

Häxhuset...!



Hej allihopa!
Nu ska ni få höra en liten spökhistoria, som komemr från Dalarna där jag har mitt landställe.
På bilderna ovan ser ni ett hus, även känt som häxhuset. För länge sdean på det tidiga 1700-talet, sägs det att en kvinna och en man bode i huset. Dom var alldelles nygifta när dom flyttade till byn, och dom såg lyckliga ut, och det var dom... till en början...
Mannen var otrogen med flera kvinnor och hans fru, var sjuk! Hon kom på honom en gång.
Hon vart rasande och hon försökte slå sin man till döds, men han flydde och sprang ut ur huset.
Det enda två som var kvar i huset, var hon och mannens älskarinna.
Hon grabbade tag i en ljusstake och slog den stackars 19 årig flicka till döds. Hon blev då deprimerad, och berätade för sin piga vad hon hade gjort. Men pigan var inte speciellt förstående, hon tog ut sina agretioner ännu en gång över någon annan, och denna gången på sin piga. Hon slog även henne till döds. Hur hon gjorde sig av med kropparna vet ingen, men det mest logiska är, att hon dumpade dom i damen.
Men har aldrig funnit några spår av kropparna eller kvinnan som bodde i huset.
Det enda man vet är att när man går in i huset, hittar man blod på en ljusstake, och blod på en stekpanna.
Stekpannan använde hon sig av att, slå ihjäl pigan med. Men det sägs att när man öppnar dörren till huset, hör man hur pigan ramlar på en duns i golvet, och när man ställer sig i trappan hör man hur den 19 åriga flickan skriker av smärta.
Vem vet...? Kanske det hände eller en myt, men jag tror att det är sant...!
VAD TROR DU?

Saknar det redan!



Hej igen allesammans!
Vad gör ni nu?
Jag sitter vid datan och saknar redan mitt Dalarna <3 Men jag ska dit snart igen!
Men nu är jag tillbaks vid datan igen! Men från söndag till onsdag får ni klara er utan min blogg igen! Visst är jag borta mycket från bloggen nu för tiden! Men det är bara det att jag ska åka på klassresa till Gotland, och jag skulle aldrig ha tid att blogga därifrån! Men efter det kommer jag åka till Dalarna på direkten, och mamma har lovat att hon ska packa ner dom grejerna till datan jag ska ha med mig. Så den gången ska jag blogga från Dalarna LIVE! :D Nu ska jag kolla på TV med familjen! Hörs sen!

22 maj 2011 - Dalarna



Hej allihopa!
Hur mår ni? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det inte blev någon bloggning i helgen!
Men till mitt försvar kan jag säga, att det inte är mitt fel! Dom hade problem med en mast, så inget internet fungerade! Men nu ska jag ta och blogga ordentligt! Hoppas att ni njuter av bilderna ovan!
Och jag hade tänkt att jag skulle lägga ut fler bilder alldelles strax!
Hörs om en liten stund! :D

20 maj 2011



Hej allihopa!!
Hur mår ni?
Jag ska snart iväg till Dalarna! Ska bli så skönt! Och som sagt, jag kommer blogga därifrån.
Men jag får försöka hinna köra fyrhjuling och lite sånt. Har nämnligen tusen saker, som jag ska plugga på!
Men bilder ska det allt bli, och inlägg!
Hörs när jag kommer fram! Ha det bra! :D

Getingar = Sommar



Hej allihopa!
Hur mår ni denna soliga dag?
Jag har varit ute och fotat lite. Det var jätte skönta att gå ut lite i solen!
Men idag är det fredag, sista dagen på veckan! Så skönt! Ska snart till skolan.
Men i helgen kommer jag åka till mitt underbara landställe i Dalarna <3 Har självklart med mig datan, kameran och ALLA sladdar den här gången!
Men jag kommer blogga sen när jag kommer hem, sen får vi se om det kan bli ett litet senare inlägg ikväll, när jag kommer fram, om inte.. får ni se en massa bilder imorgon!

Pirates of the Caribbean 4

Hej allihopa!!
Kom nyss hem från bio med kompisar, där vi såg pirates of the caribbean 4.
Den var ganska så bra! Den var i klass med trean. Enligt mig, är ettan bäst! Sen kommer trean och fyran på en delad plts, sen sist tvåan. Det jag inte gillade med tvåan var att det var så himla mycket som var overkligt.
Till exempel med cracken... Det var så himla mycket strider och allt blev lite mycket!
Eller, vad säger ni? :)


En bild från filmen! :)

19 maj 2011



Hej allihopa!
Hur mår ni, denna underbara dag? :)
Jag mår prima! Kom hem från skolan ett tag sen. Jag blev klar med min skål idag på kopparsmidet, men jag fick tyvärr inte ta hem den. Men så fort jag får den ska jag visa er.
Sen har jag sovmorgon imorgon. Ska bli så skönt att få börja 10:20 för en gångs skull!
Om ca 45 minuter, ska jag åka in till centrum och träffa mina kompisar, vi ska kolla på pirates of the carrebean 4 (stavning? xD) Hörs sen!

18 maj 2011



Hej allihopa!
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen!
Men jag blev riktigt trött ett tag och la mig på sängen och vila. Sen gjorde jag läxor.
Men imorgon ska det bli mera bilder och inlägg här! Imorgon kommer jag nog att bli klar med mina skål på kopparsmidet. Ska nog visa upp den här då, vill gärna höra eran åsikt!
Hörs sen!

Smörbulle



Hej allihopa!!
Hur har eran dag varit?
Min har vart super! Började med kopparsmide (KUL! :D) Och så vidare sen.
Ska snart sätta mig och plugga lite svenska. Ska skriva en liten uppsatts.
Ska springa ut i det fina vädret lite sen. När jag kom hem, väntade en mycket fantastisk smörbulle på mig!
Den skrek mitt namn, man kan ju inte låta bli..! Så jag tog ett par tuggor.
Nu ska jag plugga lite! Hörs sen!

Åska, Blixtar och Hagel



Nu har Tor, blivit arg!!
Tor, slog med sin hammare ganska rejält alldelles nyss! Det åskade, haglade och det blixtrade!
Men det ovädret är över nu.
Men jag och brorsan satt och spela kort, medans det åskade. Usch! Jag hatar åska.
Nu ska jag kolla vidare på Big Brother reprisen.
HÖRS SEN! :D

Ett litet tips



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Hoppas att ni har bra väder, här hos mig öser regnet ner! Det regnar så mycket att dom stackars små fiskmåsarna, knappt kan hålla upp vingarna!
MEN NU... ETT LITET TIPS!
Tänkte dela med mig ett till litet fototips! Tänkte snacka lite om vinklar.
När ni ska fota det föremålet som ni bestämt er för: tänk på att röra er runt hela föremålet och fota den i så många vinklar som möjligt, och sen i datorn, kollar ni vilken som NI tyckte var bäst, i vinkel och läge.
Och bilderna kan se ganska så tråkiga ut om man bara står och fotar, tänk på att ni ska läga er ner på marken, för att få till det i andra vinklar, eller klättra upp på en liten högre höjd.
Så tänk på vinklar! :D

Äntligen!

Äntligen är stygnen borta!
Nu har hag varit hos doktorn och tagit bort mina stygn. Det stack till lite då och då, men inge mycket!
Så nu hoppas jag att det ska sluta klia!
Hur har eran dag varit?
Jag började med kopparsmide. Idag kom jag ikapp alla andra och fick en rikitgt bra start på dagen!
Det är skit kul med kopparsmide!
Nu ska jag äta lite, men sen ska jag ge ett litet fototips, så håll ögonen öppna!



Två bilder från idag! :)

Geografi



Nu ska jag sticka ner näsan i geografi papperna och fylla mitt huvud med text, som jag ska kunna på måndag!
Jag har nämnligen geografi referat då. Har om öar i Polynesien, eftersom Polynesien bara består av småöar, så var jag tvungen att skriva om tre stycken + clownfikskar (p.g.a, den lilla informationen som fanns)
Så detta blir mitt sista inlägg för dagen, men imorgon är jag tillbaka med nya bilder och nya ord!
Godnatt! Och sov gott!

Redigerade bilder



Hej allihopa!
Tänkte tipsa lite om hur man redigerar bilder (hur jag brukar göra)
Jag brukar oftast använda mig av ljus och kontrast när jag redigerar mina bilder. På sista bilden, ändrade jag den till svart & vit innan jag redigerade den i ljus och kontrast.
Den första bilden är det som jag är mest nöjd med! Där använde jag också ljus och kontrast och sen förmörkade jag den lite bara. Och det gör man med ljussättning. Blev nöjd! Men detta är bara mitt sett! Det finns många andra sätt att fixa till bilder på! Hoppas att ni fick lite inspiration!

Gran Canaria, flashback!

Hej allihopa!
I början av mars, var jag på Gran Canaria. Så jag tänkte att ni skulle få se några bilder därifrån! :D
Njut! :D


Foto: David Johnson (jag)
Kamera: Sony a290

Här var några bilder av min resa, men... Jag har många fler! :D

16 maj 2011



Hej allihopa!! :D
Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra!
Jag har haft en underbra dag! Jag träffade alla mina kompisar och dagen gick jätte snabbt. Vi började med kopparsmide. Det var skit kul! Men jag jag ligger efter redan nu. Men jag fattar inte hur?! Jag pratade inte ett dugg, och ändå är mina kanter inte lika fina som dom andras.
Men jag kanske bara är väldigt noggran..? Jag ska jobba som sjutton imorgon! Annars har dagen varit jätte bra!
Vi hörs sen! Ska visa några bilder, som jag har redigerat! :D

Pizza & bakning



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Jag sitter och luktar på den där fantastiska lukten av nybakat!
På bilderna kan ni, vad jag åt (bild nr:1) Och sen resten har jag och mamma bakat! Visst vill man bara sticka in hela huvudet in i dataskärmen och ta en liten tugga. Det ska bli så gott! Och jag får njuta, imorgon börjar skolan igen, och då är det tillbaks till skolbänken! Hörs sen! :D

En dag i maj


Foto: David Johnson (jag)
Kamera: Sony a290

Hej allihopa!
Hur mår ni?
Jag är fortfarande trött, men jag känner mig lite gladre för nu har solen kommit fram, och trängt igenom dom gråa målnen. Men det är inte speciellt varmt.
Men jag tänkte bara säga grattis lite snabbt till Eric Saade! Sverige kom ju trea igår, och han var så himla duktig!
Och vi har inte kommit såhär bra enda sen år 1999, Charlotte Nilsson (Charlotte Perreli) vann med Tusen och en natt.
Men man får ju även säga grattis till Azerbadjan, som vann! Och Italien som kom tvåa.
Fast alla i Eurovision var duktiga!
Grattis till er alla! Ni var jätte duktiga! :D

Sirener & vattendroppar



Hej allihopa!
Vad gör ni?
Puff! Jag känner mig helt slut. Vet inte vad som har tagit åt mig, men det är väl antagligen allt som jag gjorde igår, som har gjort mig så himla trött! Men jag gick ut och fotade lite iallafall.
Det var ganska mysigt i det målniga regnet. Jag och mamma fick hoppa över en del pölar.
Men jag har inte tagit tag i pluggandet än...
Men jag är så himla trött. Sen var jag uppe sent, och var med Mackan, Linn och Alicia igårkväll.
Men jag måste få igång pluggandet. Hörs sen!
Hoppas att ni har det bra!

15 maj 2011

Godmorgon sunshine!
Har ni sovit gott?
Jag har sovit bra, men nu har jag träningsverk i benen, efter min och Alicias roliga video.
Tror aldrig att jag har sprungit och dansat så mycket på en dag!
Men vädret är ju inte speciellt kul idag. Det regnar ute, för fullt! Men det kan faktiskt alla växter behöva! Efter torkan. Tänk er vad hemskt det är för växter, som inte kan gå och ta ett glas vatten när dom blir törstiga...!!!
Men regnet funkar ändå ganska bra för mig idag, eftersom jag bara ska plugga. Men några bilder, ska jag ge mig ut och ta! Hörs sen!


Måste sova!

Hej allihopa!
Passar på att säga godnatt till er alla nu!
Jag ska ta en godnatssömn! Är rikitgt trött! Efter allt jag och Alicia har gjort idag, vi har vart i parken och filmat som ni såg och nu har vi varit med Mackan och Linn.
Så jag behöver verkligen sova! Vet inte om jag pallar gå upp ur sängen imorgon. Det blir en pluggdag.
Men bilder blir det ju såklart! Ska lägga ut mera bilder från min och Alicias fotografering!
Sov så gott!

Video med mig och Alicia!

Nu ska ni få se en liten vdeo med mig och Alica. Vi var ganska så uttråkade, så vi bestämde oss för att flumma till det riktigt ordentligt! Vi är inte seriösa! XD
Men njut! Det kanske inte är så svårt att lista ut vem jag är, men om ni vill ha en vink, så har jag röda skor med gröna skosnören ;) och sen har jag kort hår! :D



Haha! Alicia och jag asså! :D
Amatör så det bara skriker om det, men meningen är ju att man ska ha kul! :D

Fotografering - Alicia H


Foto: David Johnson (Jag)
Kamera: Sony a290+reflexskärm 110 cm guld
Modell: Alicia Hegner

Hej allihopa!
Nu har jag och Alicia haft en fotografering och testat mina nya reflexskärm.
Det gick bra, men det tog ett tag innan jag fick kläm på hur man ska hålla den. Det var lite jobbigt att ha kameran i ena handen och reflexskärmen i andra handen medan det blåste.
Men jag blev nöjd med bilderna! Men nu ska jag och Alicia gå och äta!
Ha det så bra! Hörs sen!

14 maj 2011

Godmorgon allihopa!
Har ni precis vaknat?
Det gjorde jag, vaknade alldelles nyss och mina ögon håller på att vänja sig vid att vara öppna. Idag, ska Alicia komma hit och jag ska fota henne, med hjälp av min reflexskärm.
Det är inte speciellt mycket solljus ute, knappt något, men lite finns det, så jag använder mig av relexskärmen iallafall.
Alicia älskar att spela gitarr. Så jag tänkte att hon ska få röra sig lite runt omkring med en gitarr, medans jag plåtar henne. Så det blir lite som en bild, som skulle ligga som omslag på en skiva.
Nu ska jag fixa till reflaxskärmen och gå ut och kolla på lite ställen där jag kan fota.
Bilder kommer sen! :D



Färg? Eller utan färg? :)

Calling my name



Hej allihopa!
Jag sitter och kollar på Big Brother. Kollar på när Peter sitter i radioprogram och berättar om sin första skoldag!
Haha! Hoppas Simon vinner hela tävling! Han är som en stor nallebjörn!
Men iallafall, imorgon kommer Alicia komma hit, och vi ska testa min reflexskärm lite. Det blir nog bilder här då!
Godnatt på er! Sov gott!

1351717

Hallå allihopa!!
Vad gör ni? Hur mår ni?
Jag mår bara bra! Och snart ska jag, Marcus och pappa åka till Mc Donald´s och äta.
Inte speciellt kul på en fredag, men mamma är på middag med jobbet. Dom äter säkert lyx middag på den fina båten som dom är på.
Men idag är det ju som sagt: "Fredag den 13" SPOOKIE!
Har det hänt något hemskt med er? Det hände en grej med mig imorse. Jag skar mig i fingret när jag skulle skära lök. Det gjorde ganska så ont! Men med ploster så funkar det ju! :)
Bloggar när jag kommer hem!


Fredag den 13

Hej allihopa!
Nu har jag gjort min sista dag på min praoplats. Det känns jätte tråkigt! Jag vill inte lämna alla härliga människor som jag har träffat! Men det finns en tjej på restaurangen som heter Kelly. Hon, jag och min kompis Nina, som jag praoade med, ska träffas någon dag och köpa glas eller nåt. Hon är så himla snäll!
Och snart ska jag och Nina dit och äta! Kommer bli kul! Längtar redan! Paul, en kock som jabbade med oss i köket, gav oss varsin biobiljett innan vi gick! HAN ÄR SÅ SNÄLL!!!
Här kommer det iallafall lite bilder från igår kväll!



Underbara bilder! <3 Ger mig en sommarkänsla! :D

Ett paket med posten!


Mina ben fick vara med! :)

Hej allihopa!
När jag gick in och kollade min mail, hade jag fått ett mail om att ett paket hade kommit till posten, som var till mig! Med tanke på bilderna kan ni ju gissa vad det är! :)
Just det! Det är min efterlängtade reflexskärm! Äntligen har den kommit! Jag beställde den i söndags, och ni är den äntligen här! Fast tyvärr han jag inte komma hem innan, solen gick ner, så jag ska testa den imorgon.
Men på lördag kommer Alicia att komma hit och då ska vi fota med den! Så det kommer nog att bli mer bilder då!
En ut av dens egenskaper är att den ger en bronsfärgad nyans på den// det man fotar! :D
När jag fotar med Alicia, kommer jag nog försöka filma lite och slänga upp en liten behind the scenes video! :D
Ha det bra! :D

Sommar känsla!

Hej allihoa!
Vad gör ni?
Jag och min familj ska åka in mot stan alldelles strax och åka till ett ut av min pappas favorit ställen!
Hela familjen gillar det ju såklart! Men pappa gillar det nog mest!
Där ska vi köpa glass, och vi åker bara dit när sommaren är på väg, vilket betyder att den är här snart!
Efter det, ska vi ta en titt på min brorsas nya skola och sen hämta upp mitt paket på posten!
Yes det har kommit! Ni får se bilder på det när jag kommer hem!
Ha det bra! Hörs sen!


12 maj 2011



Hej allihopa!
Det blev en till liten blombild idag, har inte hunnit varit ute och fotat. Kom hem för ett tag sen.
Jag var tvungen att lägga mig på sängen och vila en stund.
Men jag sitter och väntar på ett paket från posten. Det ska komma ett brev till mig, och meddela att det är här, och att jag kan komma och hämta det, men det har inte kommit något än! Det jag väntar på vill jag inte avslöja än, det får ni se, när jag får det!
Men jag har alltid otur med post, dom glömmer alltid bort att skicka det till mig, eller så ligger det på posten och så är det ingen som har sett det O.S.V!
Skriver snart igen! :D

Dagens gåta!


NU KOMMER DET EN GÅTA!

En man går på en väg, och han kommer fram till en korsning. Den ena vägen leder till en by där alla bara ljuger! (te.x: om du skulle fråga vilken färg det var på din tröja, och den skulle vara vit, skulle dom från byn som bara ljuger, svara: svart)
Den andra vägen leder till en by där alla är godhjärtade och talar saning. Han vill såklart komma till byn, där all talar sanning. Men han vet inte vilken väg han ska ta.
Han träffar en man vid korsningen, men han vet inte om han är från byn som talar sanning eller från den byn där alla ljuger.
Han frågar då en sak, så att han vet åt vilket håll han ska gå.

VAD FRÅGAR HAN? OCH FÖRKLARA VARFÖR! :D

KLURA PÅ DEN! OCH KOMENTERA SVARET! :D

Wonderful world



Hej allihopa!
Vad gör ni i det fina vädert?
Jag håller på att smälla av! Det har inte vart så här varmt på så länge! Jag har vart ite lite, men man svettas ju så fort man kommer till balkongen! Det är sjukt! Men som sagt, nu har man klagat på vintern, så vi ska inte klaga på sommaren! Jag ska nog ta en madress och lägga mig på balkongen med datan och lyssna på musik, så att grannarna, kommer komma hit, och frågade vad fan jag håller på med!
Hehe! Senare ska jag lägga in ett till fototips, så titta gärna in sen, om ni vill ha ett tips till! :D

Summer & Sun



Hej allihopa!
Vad gör ni i det fina vädret?
Det är ju så jäkla därligt ute! Det är varmt och man kan gå omkring i shorts och bara en T-shirt!
Det känns verkligen som om det är sommarlov! Men på måndag slutar jag praoa och då ska jag tillbaka till skolan och göra en massa grejer.
Men det finns så mycket härligt att ta kort på nu! Det är grönare och betydligt mycket finare än vad det var i vintras! xD
Ha det bra! Hörs sen!

11 maj 2011

Godmorgon allihopa!

Sunshine! Det är sol ute, och jag kommer att få njuta ut av det hela dagen! Desvärre hemma.
Jag måste ha en till dag på mig att få min nackspärr att läka lite till. Det gör fortfarande ont, men bara man har en värmekudde så funkar det! Idag ska jag gå runt och fota lite, medans jag ändå är hemma.
Så bilder kommer det nog att bli mycket idag! :D


Ben & Jerry

Hej allihopa!
Jag har haft en lugn och skön kväll nu! Men min nackspärrsverk, har kommit tillbaka! Det gör int igen!
Men jag ska ta och värma värmekudden igen. Jag får se om jag kan komma till jobbet imorgon..
Annars kommer Nina och Andre få jobba utan mig, vilket dom gjorde idag också, men det klarar dom bra!
Men jag hoppas att det är bra imorgon bitti! Men om jag är hemma imorgon, ska jag hitta en plats för fotografering! Vill så jäkla gärna ha en! Men kommer inte på ett tema. Eller jag har ett, men då behöver jag en klänning till modellen, och jag är ju inte tjej, så jag köper inte klänningar! XD



Underbra! <3


Kontrast och Färgbalans


Utan kontrast och färgbalans

Med kontrast och färgbalans

Dags för fototips! :D
Nu kommer jag komma med ett litet fototips igen! På bilderna kan ni se att jag har redigerat den nedersta bilden med kontrast och färgbalans. Om ni jämför dessa två bilder, ser den som jag inte redigerat ut som svart-vitt nästan. Så använd er av kontrast och färgbalans för att få till mera klara bilder, med mera färg i.

Enskilda:
Om ni till exempel har fotat en person, och vill få mer färg på bilden (i personens ansikte te.x)
Föreslår jag att ni använder er av Bara färgbalans. Det gör att färgerna i bakgrunden kommer fram mer, också!

Om ni bara vill ha mer färg och styrka i bilden, ska ni använda er av kontrast! Det gör att färgerna kommer fram.
Och det ni har tagit kort på ser mycket mera livfullt ut!

Så vaaarmmmt!



Hej allesammans!
Hur mår ni?
Min nackspärr lite bättre nu också.
Just nu sitter jag och skriver en grej till mitt utvecklingssamtal.. Japp! Jag ska på utvecklingssamtal ikväll!
Alla brukar klaga på att dom inte gillar det, och att det är jobbigt, men jag tycker inte att det är speciellt jobbigt!
Eller är det bara jag? xD
Men jag har fått mina omdömen// betyg. Det står betyg i dom och jag är ganska nöjd!
MEN DET ÄR SJUKT VARMT UTE!
Det är 24 grader ute! Och vi ska inta tala om hur varmt det är i solen. Men det är bara skönt!
Nu har man klagat på hur vintern har vart lång och kall, så nu ska jag iallafall inte klaga på värmen!
Ha det bra! Hörs sen!

Foto och Lunch



Hej allihopa!
Hur mår ni?
Jag har ju som sagt nackspärr, typiskt min otur! Men värmekudden har verkligen hjälpt mig idag!
Det är superman idag! Jag hade så jäkla ont förut, sen la jag på den, och dety blev mycket bättre!
Men smärtan är inte över på långa vägar! Det gör fortfarande ont, men jag kan vrida på huvudet.
Sen har jag lyckats sova idag också! Vilket var skönt! Behövde det. Vi får se om jag kan gå imorgon. Det beror på hur ont och ömt det är. Men nu, ska jag ta med mig datan ut på balkongen och redigera bilder!
Njut av värmen! :D


Förskräcklig nackspärr!

Hallå allihopa!
Jag sitter hemma hos min morfar nu. Jag har vilat ganska så länge! Har en heöt förskräcklig nackspärr!
Jag har aldrig haft så här förut! Men värmekudden är på, så det har blivit lite bättre.
Men jag ska försöka ta mig ut och fota och fixa till bilderna som jag sa!
Ha det bra! // David!
(BLIR TYVÄRR ETT BILDLÖST INLÄGG) Eftersom jag är hos min morfar, och med hans data!

Svart & Vitt



Hej allihopa!
Hur mår ni? :)
Jag mår som sagt jätte bra efter tandläkar besöket!
Jag har iallafall gjort några bilder (2 stycken) i svart och vitt i detta inlägg! Tyckte att jag skulle visa er det!
Jag älskar svart-vita bilder! Kanske har sagt det men, jag tycker att det är skit coolt och charmigt!
Speciellt när man ändrar det i ljus och kontrast också! (Som jag har gjort på bilderna ovan)
Imorgon hade jag tänkt springa ut och fota igen, nu när jag har återhämtat mig från allt! Och då ska jag göra ett inlägg med bara SVART-VITA BILDER! Det kommer bli ganska coolt!
Men nu säger jag GODNATT! SOV GOTT! :D

Tandläkare och körsbärsblom



Hej allihopa!
Mitt tandläkarbesök gick så himla bra! Jag är jätte glad att det är över nu! Så nu kan jag bara ta det lugnt ett tag.
Men min bedövning på vänstra sidan har inte släppt än, men det kommer den nog göra snart.
Usch! Jag hatar bedövningen man får hos tandläkaren! Är det någon mer som ogillar det?
Det känns som om hela kinden och läpparna blir 10 gånger så stora som dom ska vara. Men iallafall, på väg hem efter tandläkaren och efter jag piggnat till lite efte lustgasen gick jag ut och fotade Körsbärsblomträd, bland annat! Jag hade inte kameran med mig till tandläkaren och det var ju inte speciellt kul att ta bilder där, och mina tänder behöver vi ju kanske inte direkt ta närbild på, och lägga upp här! Men nu ska jag ta det lugnt!
Hörs senare ikväll! :D

Hjärtslagen ökar!

Hallå allihopa!
Vad gör ni? Vad har ni gjort idag?
Jag har haft det ganska så bra idag. Men mina hjärtslag ökar kraftigt!
Om 1,5 timme ska jag vara hos tandläkaren, och jag är skit nervös!
Jag ska få lustgas som sagt, eftersom jag är så rädd! Men jag är fortfarande skit rädd!
Men om jag bloggar när jag kommer hem, kan det nog bli ett ganska flummigt inlägg! Man blir ju det, när man har fått syrgas! Så vi får se, men jag tror inte att jag kommer komma ihåg att blogga, med all den där syrgasen i mig!
Men nu ska jag andas lugnt igen, och hoppas på att allt går bra!
Hörs sen! Ikväll blir det nog! :D


Extrem huvudvärk!

Gud!!!
Dett är inte bra alltså!
En dags jobb väntar på mig imorgon, men jag har en sådan extrem huvudvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag mår illa också! Usch! Huvudet sprängs!
Men jag ska vila under natten och hoppas att det har gått över tills imorgon, om inte...
HAR JAG STORA PROBLEM!
Men jag längtar redan tills nästa helg! Den här helgen blev ett fiasko för mig! Allt blev lite krångligt och det blev missförstånd, men jag hoppas att nästa blir bättre!


Tandläkaren

Hej allihopa!
Nu jag redigerat bilder en stund! Har vart en ganska OK dag. Blev några knepiga och kluriga stunder.
Men ni ska få se några redigerade bilder ute i naturen sen.
Men jag ororar mig som vanligt för något hela tiden! Imorgon ska jag till tandläkaren och jag är så jäkla nervös!
Jag hatar att gå dit! Jag ska laga ett hål imorgon, och sen dom andra blir nog efter sommaren.
Eller under sommaren. Men just nu tänker jag gå ut och fota lite! Ha det bra! Hörs sen!


Då bär det av!

Det blir en fotografering med Alicia!
Vi ska gå ner till en park där det är jätte fint! Och vi får som sagt hur det blir med bilderna!
Ha det bra! Visar bilderna när jag kommer hem!


Solen skiner!

Hej allihopa!
Vad gör ni nu då?
Jag sitter ute i solen och väntar på att Alicia ska komma hem. Längtar verkligen till fotograferingen. Men som jag har sagt hundra gånger nu, jag vet inte om resultatet blir bra...
Det återstår att se, men ni kommer att få se bilder här på bloggen sen. Men jag ska gära allt i min makt för att få till bra bilder, men det får man alltid med Alicia som modell!
Nästa fotografering!
Till nästa fotografering har jag redan kommit på ett tema! Men det vill jag inte avslöja nu! ;)
Men njut av solen, så hörs vi sen! :D


Två bilder som jag tog igår, när jag var ute vid drottningholm! :D

8 maj 2011



Godmorgon allihopa!
Har ni sovit gott?
Jag har sovit tungt och bra, och ta det lugnt är vad jag måste fortsätta med idag! Jag mår ganska så illa! Åt nog lite för mycket godis hos mackan igår. Men jag ska vara glad och pigg som en liten mört när Alicia kommer! Idag, blir det ju FOTOGRAFERING!! Kommer bli så jäkla kul!
Har sett fram emot det hela veckan! Hoppas att resultatet blir bra! Ska ju so sagt försöka tolka låten "here without you" med "3 doors down"
Men nu ska jag dricka lite vatten! Ha det bra! Hörs sen!


752326

Hej allesammans!
Jag kom nyss hem från Mackan. Där jag har träffat, honom, Linn, Alicia och Becca! Det var mycket trevligt det.
Vi kollade som sagt på en Metallica konsert på DVD. Så det har vart en ganska så bra kväll! Jag körde lite gåtor med dom också! Det var faktiskt skit kul! För dom fattade inte den andra, så till slut fick jag säga.
Kanske kör den här på bloggen imorgon. Så får ni gissa. Men just nu.. vill jag bara gå och sova!
Så godnatt och sov gott!
Och imorgon blir det som sagt fotografering med Alicia! Missa inte när vi tolkar låten "here without you" med "3 doors down!" :)


Movie Time!

Hej allihopa!
Vad gör ni? Och vad ska ni göra ikväll?
Om ca en timme (50 min) ska jag gå och träffa Alicia i parken, och vi ska gå upp till mackan. Vi ska nämnligen kolla på en Metallica film. Kommer att bli kul att träffa alla, som jag inte har träffat på två veckor nu. Har jobbat mycket, och hållt på jätte mycket med min fotografering, så jag har vart skit trött och inte orkat att ringa någon.
Men ni får ha det så bra! Så kanske vi hörs ikväll när jag kommer hem.
Men nu tänkte jag avslöja vilken låt som jag ska tolka!
Trumvirvel....

HERE WITHOUT YOU med 3 DOORS DOWN!
Den ska jag och Alicia tolka på bild imorgon! Hon ska vara modell, och jag fotograf! :)




Porträtt i svart & vitt



Modell:
Bild 1: morfar
Bild 2: Bibbi
Bild 3: Alice
Bild 4: Alice och Annie

Hej allihopa!
Här ser ni några porträtt bilder som jag har tagit idag. Och jag tänkte ge ett litet tips.
Ett ut av mina knep för porträtt bilder är att man då ställer upp personen man vill fota, på en valfri plats, som man tycker passar för en fotografering. Sen får man ställa sig i olika vinklar och be den man fotar, att titta åt olika håll, beroende på i vilken vinkel man vill ha kortet i. Sen kan man ju säga, att personen ska kisa mer med ögonen, eller le mera eller mindre. Och så vidare. Man kan ju även bestämma om man vill att person ska stå eller sitta.
Så man kan vara riktigt kreativ med bara ett ansikte!
Bild 1:
Första bilden är på min morfar. Jag bad honom att titta på min bonusmormor och skratta lite. Han drog ett skämt!
Så ett exempel är att om man vill att personen man fotar, ska le, kan man ju dra ett skämt, så att man får till ett narurligt skratt.
Bild 2:
Andra bilden är på min bonusmormor. Där bad jag bara henne le och tänka på något roligt!
Bild 3:
Tredje bilden är på min kusin Alicie. Där behövde jag knappt säga någonting. Hon gav miig det jag ville ha av henne i ansiktsuttryck. Min duktiga lilla kusin! <3
Bild 4:
Sista bilden är på min kusin Alice, och min faster Annie. Dom behövde bara le lite brevid varandra.
Mor och dotter, så fina tillsammans! <3

Drottningholm!



Hej allihopa!
Min fotoutflykt förde mig till drottningholm idag! Det var riktigt varmt där ute! Man skulle ju ha packat ner fka och satt isg på något härligt ställe! Vi hittade ett jättefint ställe med kanalen precis nedanför.
Men tog en massa mysiga bilder. På sista bilden ser ni ett plask, slängde i en sten i vattnet och fångade det på bild! Kommer göra ett tips om det senare idag, och porträtt fotografering! Så höll ögonen öppna på det!
Har ni gjort något kul idag?
Hörs senare!


Foto - utflykt!

Hej allihopa!
Om ungefär en timme, ska jag sätta mig i bilen och åka ut och fota lite. Det blir en liten fotoutflykt idag!
Det kommer bli kul! Ni kommer att få se massor med bilder när jag kommer hem!
Vi får se hur reslultatet blir! Hoppas det blir bra! Ha det super bra! Så hörs vi så fort jag kommer hem!
M.v.H David!


7 maj 2011 - taggad!

Hej allihopa!
Har ni sovit gott?
Kag har sovit as bra, så trött som jag var, men jag är uppe riktigt tidigt idag. Men jag kan aldrig sova länge på helger! Men idag är jag riktigt taggad på att kolla fler låtar på internet och kolla vilken jag ska göra en tolkning av. Har som sagt redan två förslag, men dom vill jag inte avslöja än...
Vad ska ni göra idag då? Hoppas att ni iallafall får en superbra dag! Bloggar sen igen!


I LOVE MUSIC <3



Hej allihopa!!
Vad gör ni nu då? Har ni haft en bra kväll?
Min har varit super bra! Kommer nog att sova riktigt gott i natt!
Så trött som jag är efter denna vecka med arbete. Trodde aldrig att det skulle vara så ansträngande att jobba på restaurang! Ska aldrig mer klaga på att det tar långt tid med maten, eller någonting sånt. Nu vet jag hur det är att stå där inne i köket, och kunderna står på kö, utanför dörren och skriker efter mat xD
Och jag kommer alltid att ta med mig min bricka och ställa vid diskinlämning!
Vart praode ni, när ni gick i åttan? Jag kanske redan har frågat det, men komentera gärna och sig, skulle vara kul och interresant att hör!
Men jag har iallafall suttit en stund och vart inne på youtube och lyssnat på musik. Som sagt ska jag ju ha en fotografering med Alicia på söndag eftermiddag, och jag hade först tänk göra en tolkning av en film eller bok, men alla dom filmerna// böckerna jag hade tänkt, var det jätte speciella kläder och sminkningar, och jag kan ju inte ett skit om det! Så det där kan jag inget om! Så då tänkte jag göra en tolkning av en låt istället, och jag har några ideér, men dom tänker jag inte avslöja, dom får ni nog veta imorgon, när jag har bestämt mig för vilken!

6 maj 2011



Hej allihopa!
Hur mår ni? Vad gör ni?
Jag sitter och kollar på brottsplats U.S.A, och jag kom nyss från middagsbordet där jag och familjen åt en god middag. Det blev tortilas fyllda med kyckling.
Det var skit gott! Lite senare kanske jag ska ut och fota, men är inte säker än. Vet inte vart jag ska gå...
Finns det bra "fotoställen" eller vad jag ska säga, runt där ni bor?
Det finns ganska hyfsade runt där jag bor, men nu har jag gått där så många gånger, så nu har jag fotat allt.
Men jag kanske ska in till hamnen på söndag, eller imorgon och fota lite!
Nu ska jag planera en fotografering, som troligtvis ska äga rum på söndag. Ha det bra! Hörs senare!
Förresten, vet ni någon bra bok, som man skulle kunna använda och göra en  tolkning av på en fotografering?:D KOMENTERA GÄRNA OCH SÄG!!!


En underbar promenad hem!



Hej allihopa!
Hur mår ni?
Jag mår bra och är glad att det äntligen är helg! Så skönt att få vila!
På bilderna, kan ni se att jag har haft en jätte härlig promenad hem från Tunnelbanan. Gick som sagt lite vid vattnet idag igen och fotade, en massa grejer. Den nedersta bilden är en ut av mina nya favoriter! Vad tycker ni om den? KOMENTERA GÄRNA OCH SÄG. JAG VILL HA ERAN ÅSIKT! :D
Senare idag, ska jag nog ut och fota igen, men har inte bestämt vart. Sen kommer jag bara att ta en lugn hemmakväll och vila upp mig tills imorgon, för då ska jag gå på filmkväll och sen en metallica konsert (på TV:EN) den är på DVD. Förra veckan kollade vi på Queen, och ni denna vecka Metallica! Kommer säkert att ha int i nacken! Kommer säkert had-banga! Nu ska jag käka mellanmål! Ha det bra!
Hörs senare!
M.V.H DAVID! :D

5 maj 2011 - godnatt!

Hallå allihopa!!
Har ni somnat framför TV:EN i sofforna?
Jag har kollat runt lite på kanler, men det fanns inge bra på TV. Hittade dock Navy CIS, men det var precis slut då. Men på söndag eftermiddag, ska nog jag och Alicia ha en fotografering, men jag vill göra en tolkning av en bok eller en film, men vet inte vilken. Har ni något förslag? OM NI HAR! SNÄLLA KOMENTERA OCH SÄG! EN BOK ELLER EN FILM!
Sen ska typ jag och mamma åka in till stan på lördag och fota lite, tänkte fota lite vid hamnen. Och lite på vattnet och på parkerna! Men jag har inte tagit upp det än, men jag tänker fråga mamma och pappa, om inte vi kan röja upp lite i källaren, så att jag kan ha en liten fotostudio där nere!
Men nu ska jag sova! Godnatt på er! Sov gott! Hoppas att ni har haft en riktigt bra kväll!



Jag trivs bäst, i gröna landskap!



Hej allihopa!!!
Nu har jag vilat upp mig efter operationen, jag mår lite illa, eller jag har lite int i magen, men det är allt. Man kunde få det efter sprutorna men annars är det bara bra med mig!
Hur mår ni? Har eran dag varit bra? Men var väl sådär, eftersom jag var tvungen att ta bort dom där fläckarna, men annars har det varit bra! Imorgon kommer jag att vara redo, för en dags arbete igen!
Jag jobbade ju bara halvdag idag. Men det var mysigt att äta lunch med mamma inne i centrum! Hon åt lasange och jag åt spagetti bolognese. Så gott! Nästa gång ska jag nog pröva Thai-mat!
Hur ser era planer ut för morgondagen? Jag ska som sagt jobba, och sen kanske jag ska hitta på något med mina kompisar, om jag orkar. Sen på lördag har dom sagt att det ska bli fint väder, så då ska jag fråga Alicia, om hon vill ha en fotografering! Hörs senare igen! Och ha det bra!!

Operationen!



Hej allihopa!
Nu har jag tagit bort mina fläckar på ryggen! Så glad jag är nu!! Det gick jättebra! Det gjorde inte så ont! Den första sprutan kändes knappt, den andra kändes dock lite mer, på grund av att det fanns mera "adrenalin" i den.
Adrenalin är ett medel som ska komma in i nerverna. Men det gick jätte bra iallafall! Och dom är borta, och nu slipper jag dom! Så skönt, jag är fortfarande lite groggy efter bedövningen, så nu ska jag äta och vila lite.
Det enda negativa med detta är att jag inte får idrotta eller sola, om jag inte täcker över med kirurgploster.
Jag får idrotta när stygnen är borta, men sola får jag inte göra på 3 månade, om jag inte har kirurgtejp.
Ha det bra! Hörs sen!
M.V.H DAVID :D

Lunch och nervositet!!!

Hej allihopa!

Nu är jag så himla nervös! Jag ska snart gå till doktorn och ta bort fläckarna! Jag är så jäkla rädd och nervös!
Jag kommer fan snart att skita på mig!
Jag får en stor klump i magen, och känner nervositeten i hela kroppen!
USCH!!!!!!!!!!
Jag ska försöka ta ett par djupa andetag! Och lugna mig! Jag åt iallafall lunch med mamma idag inne i Cantrum.
Det var mysigt!


Dagen i bildform

Hej allihopa!

Nu ska jag snart gå och tvätta mig, så att jag är fin när jag ska till doktorn imorgon och till jobbet!
Sen ska jag ju ta bort två fläckar. Men först ska jag visa en del av min dag i bildform! :)
Njut och sov så gott! Det kommer nog jag göra! Jag som har så ont i fötterna! Haha! Ha det bra!
Så hörs vi imorgon!





Här var lite bilder från restaurangen där jag praoar och på min promenad hem! 
Godnatt! Sov gott!


Oj Oj!



NU SKA MAN JU BARA HÅLLA SIG LUGN OCKSÅ!
Usch! Nu är jag nervös inför operationen imorgon!!! Jag är inte så nervös för själva skalpellen som dom ska använda, det som gör mig så pirrig är den där dumma bedövningssprutan!
Den kommer ju göra ont! Dom måste ju spruta in den i nerverna och jag har ju ingen bedövning innan, förutom ett litet bedövningsploster, men det är ju allt! Nu ska jag bara ta några djupa andetag! Hörs sen igen!

Det går för fort!



Hej allihopa!!
Hur mår ni?
Jag mår sådär om jag ska vara ärlig. Dagarna går ganska långsamt, men det går ändå alldelles för fort i arbetet! Jag kanske låter lite lat, men jag LOVAR! Att det är jag inte, ni ska bara veta hur mycket man får springa fram och tillbaka på den där restaurangen!
Så jag har träningsverk under fötterna xD och lite ont i huvudet. Men det är nog bättre till imorgon. Då ska jag som sagt gå tidigare, eftersom jag ska opereras. Men det känns som om "The Boss" på restaurangen inte gillar mig speciellt mycket, men det är kanske bara någon lite fix-idé jag har fått, jag får hoppas det iallafall!
Men nu ska jag äta och bara ta det lugnt! Hörs sen!

4 maj 2011

Hej allihopa!

Det blir ett snabbt inlägg, för jag ska gå nu!
Men ha det bra så hörs vi efter jag har slutat på restaurangen!


En lugn kväll!

Hej på er!

Mår ni bra? Jag är helt utpumpad efter jobbet idag! Ska bli kul att gå dit imorgon igen, men det är alltid lite kämpigt! Men för er som tror att det inte är jobbigt för servitörer och servotriser inne i köket... Har ni helt fel!
Jag lagar ju både mat och är ute och torkar borden och tar undan lite brickor och skjuter in stolar.
Det kanske låter ganska så lugnt, men man får springa och torka och in i köket och hämta mera mat och säga till kocken, och det blir så himla varmt! Så det är inte lätt! Det går inte ens att förklara riktigt, men det är jobbigt!
Men idag fick jag prova att pressa potatis i en maskin också, det var kul!
Men nu kommer det att bli en lugn kväll med TV, så att jag kan vila upp mina fötter tills imorgon igen. Då ska jag jobba igen och då kommer jag få springa! Ha det bra!
Kanska blir ett till inlägg sen!


Djuren och blommornas plats



Hej allihopa!!!
Nu har det blivit två stycken bildbombsinlägg idag! Men det är ju en fotoblogg, och jag älskar ju att fota och jag hinner inte blogga lika mycket nu när jag praoar, så då ska ju ni få se en massa bilder!
Men på bilderna ovan, kan ni se, fåglar änder och blommor! Jag hittade en backe full med blommor och nedanför ligger det en liten dam, full med änder och andra fåglar! Det var riktigt fint. Det var ganska mysigt att gå där i duggregnet och fota, men det hade inte gjort något om det vart sol!
Men dom säger att det ska bli 20 grader i helgen, men det tror jag när jag ser det!
Men ni får ha det bra! Så hörs vi snart igen! :)
Ha det BÄST! :D

Restaurangen


Nina! :)

Nina, det där stod vi och gjorde hela morgonen nästan! xD

Paul, han jobbar i köket med oss! :)

En del av matsalen, finns en liten del till också! :)

Kaka!

Hej allihopa!
Har ni haft en bra dag?
Min har varit ganska bra! Jag och Nina har som sagt fått stå och göra fläsk till lunchen idag. Det var riktigt kul! Men det enda var bara, att kockarna stod och lagade det samtidigt, och jag har väl en liten mes näsa, eller vad jag ska säga, för jag fick det där kött-os lukten av nystekt fläsk hela tiden.
Och det luktar inte så gott! Men annars har allt varit bra! Har bara jäkligt ont i fötterna, jag fick springa många gånger fram och tillbaka och torka borden och skjuta in stolar. 
Men jag fic hjälpa många kunder också! Men nu har ni iallafall fått se vart jag praoar, och hoppas att ni njuter av bilderna! Kommer blogga igen lite senare, och då kommer det komma massor med bilder som jag tagit idag, dock inte från restaurangen, det blir en annan sak, men tänker inte säg! Men håll ögonen öppna! 
Hörs sen!  


252021

Hallå allihopa!

Vad gör ni? Jag sitter och kollar på Jims värld. Det är ett lite rörande avsnitt den här gången xD
Men, ja, jag är fortfarande nervös! På torsdag, ska jag ta bort såna här leverfläckar från ryggen, två stycken, jag är nervös för att det ska göra ont, att få den där bedövningssprutan i ryggen och i midjan.
Men jag ska ha bedövningsploster innan, men jag hoppas att det går bra! Men man kan ju inte låta bli att inte vara lite nervös. Men imorgon blir det bilder från restaurangen! Lite på köket och matsalen :)
Ha det bra! Hörs sen!


2 maj 2011



Hej igen, allihopa!

Vad hände med vädret egentligen??! Nu är det svin kalltute! Det blåser och det är ca 5-6 grader.
Jag vill ju ha sommarvärme! Jag vill ligga ute i solen!
Men nu skulle jag egntligen suttit vid middagsbordet och ätit, men jag åt när jag kom hem, för vi som praoar äter lunch klockan 11:00 på grund av att vi ska hinna med att ta hand om alla gäster.

Men nu sitter jag och funderar på ett tema till en fotografering, ska kanske ha en med Alicia snart.
Så jag funderar på om jag ska ta inspiration från en bok eller något, och göra en egen tolkning. Vi får se!

Min första arbetsdag!

Hallå allihopa!

Ni har jag haft min första riktiga arbetsdag! Det har varit skitkul! Jag fick göra jätte mycket saker!
Jag fick göra en limesaft till salladen, som man gör genom att man skär limen i två delar, sen pressar man ur alla saft ur dom i en stor bunke. Sen fick jag skära championer till omletten! Det var också kul!
Sen fick jag, Nina och Andre torka borden efter gästerna, och vi fick fixa mjölken och salladsdisken!
Och en massa andra grejer, men jag hade inte med mig kameran idag, men den kommer åka ner i väskan imorgon och då ska ni få se en massa bilder! Ha det bra! Så hörs vi snart!
HOPPAS ATT NI ALLA HAR HAFT EN BRA DAG! :D


Lite nervös!



Pirrigt!
Hallå allihopa!
Det är väldigt pirrigt i magen nu! Imorgon är ju min första dag som jag ska praoa. Det är nervöst!
Men jag försöker ta djupa andetag! xD Men jag ska be Nina komma och möta mig vid tunnelbanan imorgon bitti, så att vi kan gå till restaurangen tillsammans. Jag vågar inte gå in där själv!
Åh! Jag har så jäkla mycket krångel i livet just nu! Mera kan ni få veta sedan! Men nu ska jag bara andas som en normal människa!

En dag med Mackan!



Hej allihopa!
Idag har jag varit med Mackan. Vi har haft jätte kul! Mina sysslingar kom och hälsade på också, men jag hann bara säga hej lite snabbt, men ändå lyckades jag komma försent till Mackan. Men vi körde lite Buzz och kolalde på Harry Potter 7 (Harry Potter and the deathly hollows) Den är så jäkla bra!
Han hade köpt den på Bluray (stavning), så där satt vi som smp barn med chips och popcorn och kollade på film!
Har redan sagt till mamma att jag vill att vi genast ska åka ner till Coop pch köpa den!
Tycker ni att den är bra?? :D
Längtar redan tills nästa del av 7:an kommer! Hörde att den skulle komma i sommar.
Om det är någon som vet ett exakt datum på den, får ni gärna komentera och säga det! :D
Ha det bra! Hörs sen!

Svara i telefon!

Hej allihopa!

Nu har jag duschat och ätit frukost. Som sagt är det tyvärr inte lika varmt ute idag. Jag hade tänkt att vara med Mackan idag, men han svarar inte i telefon, så jag kanske ska ta och ringa Alicia och fråga om hon vill ta bilderna idag. Ska ju vara sommarinspirerat, och tja, det är ju inte direkt sådant väder ute, men det kanske kan funka iallafall!


1 maj 2011

Hej bloggen!

Hur mår ni alla idag då? Jag mår bra! Jag och pappa låg och kollade på Red Eye igårkväll, var det någon mer som såg den?? Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra!
Men idag är 1 maj, och våren är äntligen här, fast vädret är väl lite försenat! Det är bara ca 5 grader ute.
Kallt, nu börjar jag verkligen längta efter den brasan igen!
Men nu ska jag äta frukost! Ha det bra! Så hörs vi sen!


RSS 2.0